Over ons

Contactgegevens Kubus Almelo

 

 Telefoon: 0546-232046
 E-mail: almelo@kubus.nl

 

 Adres: Plesmanweg 9
 Postcode: 7602 PD
 Plaats: Almelo

Kubus Almelo is hét kantoor in Almelo en omgeving voor administratie, belastingen en advies voor MKB-ondernemers!

Kubus Almelo zorgt ervoor dat je als ondernemer het gewenste inzicht in de financiële en fiscale positie van de onderneming én je privésituatie krijgt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je zeker niet teveel belasting betaalt. Wij geven advies op de uiteenlopende gebieden, waarmee je als ondernemer te maken heeft. Kubus Almelo ontzorgt je en geeft je alle ruimte te bouwen aan je onderneming.

Wij hebben vele jaren ervaring opgedaan op financieel en fiscaal gebied. Het MKB is ons favoriete werkterrein. Kubus Almelo is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (www.rb.nl), dé waarborg voor goed fiscaal advies. De aansluiting bij Kubus Coöperatie zorgt er daarnaast voor dat alle benodigde kennis en diensten binnen handbereik zijn. Hierbij kan gedacht worden aan subsidie-advies, schuldhulpverlening of assurantiën. Zo is gegarandeerd dat je ook tijdens vakanties of ziekte adequaat geholpen wordt.

Een vertrouwensrelatie en goede communicatie vinden wij van groot belang. We kiezen daarom voor een persoonlijke benadering, een proactieve houding en een goede bereikbaarheid. Wij fungeren graag als klankbord voor de ondernemer. Dit alles tegen een scherpe, concurrerende en vaste prijs.

Kubus Almelo is gevestigd in Matrix Bedrijvencentrum te Almelo. Matrix Bedrijvencentrum heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan, iets wat Kubus Almelo ook aanspreekt. Matrix Bedrijvencentrum is centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met auto als openbaar vervoer. Er is de beschikking over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Kom gerust langs op ons kantoor, wij ontvangen je graag!

Kubus Almelo: 4-kant achter jouw zaak!