Administratiekantoor Kubus Almelo

Van administratie tot een goed advies!

Of je nu starter bent, al jaren een eenmanszaak runt of een onderneming uitoefent vanuit een B.V., bij Kubus Almelo kies je een op maat gemaakt pakket voor je boekhouding, jaarrekening en fiscale aangiften. Zo kun je ervoor kiezen om de boekhouding van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, waardoor de prijs lager wordt.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je boekhouding of administratie. Dus diensten op basis van je wensen en behoeften en geen verrassingen achteraf. En je hebt altijd een actueel inzicht in de stand van zaken. Zo is Kubus Almelo het administratie- en advieskantoor dat je verder helpt en zijn we dus veel meer dan alleen boekhouder!

Veel digitaal en online regelen
Bij Kubus maken we veel gebruik van digitale processen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gratis facturatieprogramma te krijgen via Kubus. Hiermee kun je facturen versturen naar je klanten die gelijk verwerkt worden in je administratie. Het digitaal verwerken van je inkoopfacturen en de bankmutaties behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Van onze kant kun je kwartaaloverzichten krijgen om inzicht te krijgen in je financiële situatie. Wil je liever zelf kunnen bekijken hoe financieel gezond je bent, op het moment dat het jou uitkomt? Dat kan ook. Kubus Almelo helpt je graag bij het digitaliseren van je administratie. De grote voordelen van een gedigitaliseerde administratie: het kost minder tijd, dus minder geld, en je krijgt meer inzicht in je onderneming!

afbeelding administratiekantoor

Bij Kubus Almelo heb je altijd vooraf duidelijkheid. Duidelijkheid over wat je betaalt voor welke dienst, over het op tijd gereed hebben van je jaarrekening en de belastingaangifte. Maar ook duidelijkheid over waar je terecht kunt met ieder vraagstuk. Vraag hieronder informatie of een offerte aan voor alles op het gebied van het uitbesteden van je (financiële) administratie tot fiscaal advies.